Verhoog uw omzet

Verhoog uw omzet met Thuisbezorgd.nl

Verhoog de zichtbaarheid en populariteit van uw restaurant door u aan te sluiten bij Thuisbezorgd.nl, de grootste eten-bestelsite van Nederland. Eenmaal aangesloten bij Thuisbezorgd.nl spant een marketingteam zich voor u in om uw sales te verhogen. Zo kunt u profiteren van de kennis en ervaring van een groot bedrijf. Meer dan 4500 restaurants hebben zich al bij ons aangesloten en hebben onze diensten en concurrentievoordelen ontdekt.

moteurs de recherche

Zoekmachinemarketing

Veel consumenten gebruiken zoekmachines om (nieuwe) restaurants in de buurt te vinden. Door het integreren van uw restaurant met Thuisbezorgd.nl genereert u meer online zichtbaarheid en nieuwe orders.

Social Media

Social Media

Thuisbezorgd.nl leidt een actieve community van honderdduizenden gebruikers via Facebook, Twitter en meer. Met Thuisbezorgd.nl profiteert u dus van een betrokken groep consumenten.

Lees meer

partenaires

Partnerschappen

Door de oprichting van partnerschappen kunt u aanwezig zijn op vele andere websites om zo meer potentiële klanten te bereiken.

Reclame

We zetten verschillende campagnes uit op diverse media (televisie, radio en pers) om meer zichtbaarheid te creëren.

E-mailings

Wij ontwikkelen grote e-mailcampagnes om nieuwe klanten te trekken. Daarnaast worden er regelmatig nieuwsbrieven verzonden om loyaliteit bij huidige klanten op te bouwen.

Prospects

We streven ernaar om elke dag nieuwe klanten voor u aan te trekken!