Ontdek Thuisbezorgd.nl

Alles over Thuisbezorgd.nl

Met Thuisbezorgd.nl kan de klant online eten bestellen bij 5000+ aangesloten restaurants. Het is eenvoudig, duidelijk en praktisch. In een paar ‘clicks’ wordt het eten betaald en thuisbezorgd (pizza, sushi, Chinees, Mexicaans etc.).

Al meer dan 5000 restaurants hebben ervoor gekozen om zich aan te sluiten bij Thuisbezorgd.nl en zagen hun online verkoop groeien.

 

Hoe werkt het?

Thuisbezorgd.nl werkt in vier eenvoudige stappen.

  1. De klant voert zijn/haar postcode in (locatieherkenning ook mogelijk) en ziet welke restaurants er in de buurt zijn.
  2. De klant kiest het restaurant naar wens.
  3. Vervolgens bekijkt de klant de menukaart.
  4. Bestellen en online betalen met iDEAL, PayPal, CreditCard of Bitcoins. Contant betalen aan de deur kan natuurlijk ook.

De gedetailleerde bestelling wordt u automatisch toegestuurd, zodat u de bestelling kunt klaarmaken en leveren aan de klant.

4 stappen

Klantzijde

Bezoekers navigeren gemakkelijk op de website. Restaurantmenu’s zijn volledig opgenomen en de bestelling wordt overzichtelijk weergegeven.

Thuisbezorgd.nl biedt de klant daarnaast meerdere betaalmethoden. Betalen is online mogelijk via CreditCard, iDEAL en PayPal, maar ook contant bij de bezorger. Thuisbezorgd.nl  is -naast de reguliere website- ook beschikbaar op de mobiele telefoons met een speciale mobiele website, een iPhone-appAndroid-app, Windows Phone-app en Windows 8-app.

iphone